Results 1 to 6 of 6

Thread: Restarting

  1. #1
    mboley's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Southern Indiana
    Posts
    110

    Restarting

    My 95 SLT 750 won't restart without giving it gas. After it starts it idles around 1350 or so. Should'nt it fire right back up if I stop and try to start it right back up again? Other than that it runs awsome. Is there any adjustments that will fix so it will start without giving gas? I've rebuilt carbs, Replaced filters, New 3 outlet fuel pump replaced all fuel lines, Blocked off oil pump and premixing, Replaced reeds, Plug chops look good.


  2. #2

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    topeka,ks
    Posts
    3,332
    mmm i dk maybe you need 2 adjust the low end a lil more fatter , does it have accel pump in the carbs ?

    does it need choke or you 2 gun the gas ? if its warm should just fire right up , but if its cold ( not running for more than 2 mins ) than its normal for a lil hard start ege

  3. #3
    Water Bum Rodneyae's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Roanoke, Va
    Posts
    3,083
    Is the thermostat still installed?

  4. #4
    mboley's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Southern Indiana
    Posts
    110
    Quote Originally Posted by 97sltx1050 View Post
    mmm i dk maybe you need 2 adjust the low end a lil more fatter , does it have accel pump in the carbs ?

    does it need choke or you 2 gun the gas ? if its warm should just fire right up , but if its cold ( not running for more than 2 mins ) than its normal for a lil hard start ege
    When I fatten the low end it hesitates will accelerating.

    No accel pump.

    Gun the gas.

  5. #5
    mboley's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Southern Indiana
    Posts
    110
    Quote Originally Posted by Rodneyae View Post
    Is the thermostat still installed?
    YES

  6. #6

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    topeka,ks
    Posts
    3,332
    i dk if it bothers ya that much might wanna install a primer kit

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 01 Virage TXi stalls and wont restart
    By Pitstop504 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 13
    Last Post: 10-21-2008, 08:50 PM
  2. '94 Raider Restart Problems
    By Oktavius in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 2
    Last Post: 06-29-2007, 09:06 AM
  3. Raider dies, won't restart
    By jeeprunnr in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 29
    Last Post: 03-25-2007, 10:09 PM
  4. slt 700 has no fire on restart
    By electricgeoff in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 03-23-2007, 10:26 PM
  5. RXP won't restart at times
    By ou812 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 19
    Last Post: 01-29-2007, 08:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •