Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 40
  1. #1
    pet's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Washington DC metro
    Posts
    1,317

    first 10min was ok and......

    i filed up my ski at the gas station (93), went out on the Potomac.
    first 10 min was fine , rpm was 8100 and after 10 min. playing around the ski would not go faster than 50mph and the rpm was 6500...NNNOOOO power at all.
    i thought it socked up something....i went back to the ramp load it on the trailer, looked everything. i could not finde anything . the ski hase 30houres, excelente shape , like a baby been taking care of. the spark plug was replaced at 20 hours last year. i was riding the ski about 2 weeksago.

    so....what you guys think? ...why there is NO power? rpm 6500
    please help..


    thanks

    (sorry for my bad english)
    Last edited by pet; 05-08-2007 at 06:38 PM.


  2. #2
    Matthew K ReDevilRXP's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Lemont, IL
    Posts
    2,477
    Quote Originally Posted by pet View Post
    i filed up my ski at the gas station (93), went out on the Potomac.
    first 10 min was fine , rpm was 8100 and after 10 min. playing around the ski would not go faster than 50mph and the rpm was 6500...NNNOOOO power at all.
    i thought it socked up something....i went back to the ramp load it on the trailer, looked everything. i could not finde anything . the ski hase 30houres, excelente shape , like a baby been taking care of. the spark plug was replaced at 20 hours last year. i was riding the ski about 2 weeksago.

    so....what you guys think? ...why there is NO power? rpm 6500
    please help..


    thanks

    (sorry for my bad english)
    Do you have ceramic washers in ure ski ?

  3. #3
    Got Boost? psycho rxp's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Port St. Lucie, FL
    Posts
    5,445
    +1
    182
    Your SC clutches fell off inside the motor= NO Boost

  4. #4
    I wish this would stop happening!!!!!!!!!

  5. #5
    Matthew K ReDevilRXP's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Lemont, IL
    Posts
    2,477
    Quote Originally Posted by psycho rxp View Post
    Your SC clutches fell off inside the motor= NO Boost
    Thats what im thinking but since hes been on here for a year i thought he would of known to get them out of the motor.

  6. #6
    pet's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Washington DC metro
    Posts
    1,317
    litle more help please....how can i fix it?

  7. #7
    Matthew K ReDevilRXP's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Lemont, IL
    Posts
    2,477
    Quote Originally Posted by pet View Post
    litle more help please....how can i fix it?
    http://www.greenhulk.net/forums/showthread.php?t=19887 read up

  8. #8
    JAG's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Richmond, VA
    Posts
    1,026
    Quote Originally Posted by pet View Post
    litle more help please....how can i fix it?
    I can tell you who NOT to take it to!

  9. #9
    Got Boost? psycho rxp's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Port St. Lucie, FL
    Posts
    5,445
    +1
    182
    Quote Originally Posted by pet View Post
    litle more help please....how can i fix it?

    Do you still have warranty??

  10. #10
    pet's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Washington DC metro
    Posts
    1,317
    i was just reading this thread...http://greenhulk.net/forums/showthread.php?t=13403....are we talking about the same problem?

Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. One day I was riding and...
    By bowsniper in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 04-04-2010, 07:56 PM
  2. Replies: 142
    Last Post: 08-13-2009, 08:09 PM
  3. 99 pro 785 first project (top end and exhaust)
    By towman1987 in forum Polaris Projects
    Replies: 2
    Last Post: 07-08-2009, 11:49 AM
  4. first mods for rxp and rxt
    By dbowles22 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 09-27-2007, 06:47 PM
  5. Time for First Service on RXP and GTX - Price???
    By Greenzilla in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 04-03-2007, 09:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •