Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Raider vibration

    I have a 95 701 Raider that a buddy of mine borrowed and came back and said engine just died. Engine vibrated at idle and ski had lost some top end speed. Commpression is good motor mounts are good. Swaped impeller,driveshaft and pump out of know good ski. Runs better,top end speed is back but still has some vibration. Not as much as before. Part of oem intake grate has a chunk of metal missing about a inch and a half by one inch missing where it mates with wear ring. Could this be the problem? Any ideas? Engine does not vibrate at idle on trailer just in the water.

  2. #2
    Flying Scotsman's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Have you looked at coupler alignment and coupler dampner.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Raider vibration problem
    By hammerdog57 in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 6
    Last Post: 03-28-2007, 12:59 PM
  2. 06 RXT Vibration
    By chris2879 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 06-30-2006, 09:40 PM
  3. Ski is Viiiiibbbbbrrrraaatttiiinnng (ski!)
    By Totallyblown in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 06-19-2006, 08:14 AM
  4. 1987 Dodge Raider in disguise.
    By Cody Townsend in forum Other Toys
    Replies: 3
    Last Post: 02-20-2006, 08:14 PM
  5. Vibration problem !! what could it be ??
    By rxp_boy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 09-05-2005, 01:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts