Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    newbie needs help

    I just got a 99 slth and the last owner said the last time she rode it it had a bad vibration at low rpms? anyone have a idea of what i should look for first? and do i need special tools to work on the pump? thanks in advance..mike

  2. #2
    ph2ocraft's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Campbell, Ca.
    Mike WELCOME to the Green Hulk Forums.
    It's going to be pretty tough for you to verify the vibration if you've never ridden the unit and know what to look for.
    Have you verified it'd running on all cylinders or that it's not an engine related vibration? Maybe even a loose engine mounts or broken/lost exhaust hardware etc?

  3. #3
    Water Bum Rodneyae's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Roanoke, Va
    Pump stator bearings are also very popular. Also if she ran over a log and sucked it up into the pump you might have impeller/stator damage. Can be lots of diffrent things...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Newbie needs help - gauges quit working?
    By travrazz in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 05-20-2009, 03:14 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 07-30-2007, 08:22 AM
  3. Newbie needs help
    By bad_fish in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 06-18-2007, 05:28 PM
  4. Newbie needs help! 1996 Polaris SLT
    By cfish2169 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 04-18-2007, 09:46 AM
  5. Newbie needs help
    By fullboogie in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 20
    Last Post: 05-17-2006, 04:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts