Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    750 slt no spark ran fine how to check ign

    how do i check the cdi box and how do i check stator to see if they are bad its all in my race boat hydroplane 13 ft long ready for the water if i get my spark back it ran fine but i didnot have my battery connected could i have fried something ???? thanks

  2. #2
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Cleveland OH
    Welcome to the Hulk. Check out the tech section under Fuji elec. The stator tests are in there. No test for CDI, just elimination of everything else. If all else are good, then the CDI is bad.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1995 750 SLT, no spark
    By Bgrutza in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 06-19-2013, 10:24 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 06-21-2011, 11:10 PM
  3. Gp1200 no spark, ran fine earlier.
    By soulraver in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 13
    Last Post: 05-23-2011, 07:07 PM
  4. Polaris SLT 750 1995 - no spark
    By madseal7 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-30-2009, 08:51 PM
  5. slt 750 1995 no spark
    By sinclair in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-24-2008, 05:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts