Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,210
    +1
    198

    Whats wrong with this picture?

    Ski ran great & then seemed to rev a little more out of the hole for some reason.
    Hmm.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	intake 033.jpg 
Views:	161 
Size:	1.42 MB 
ID:	25436  


  2. #2

    wear ring

    is that your wear ring back that far

  3. #3
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,210
    +1
    198
    Quote Originally Posted by DIGGS View Post
    is that your wear ring back that far
    Nope, wear ring & prop are fine but you can't see them in this pic.

  4. #4
    Moderator The Bandit's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Wilmette, IL
    Posts
    8,373
    Lost your ring?

  5. #5
    JFizzleJR's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    FL
    Posts
    8,628
    +1
    809
    The problem is there's a worx emblem on the trailer

  6. #6
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,688
    +1
    846
    Looks like the fins are miss aligned on the pump and nozzle

  7. #7
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,210
    +1
    198
    Quote Originally Posted by RXP Steve View Post
    Lost your ring?
    Blam!
    Muther Phuker got shoved out the ass end! Try putting a ring through the steering nozzle from the outside. Haha, so I was running about a 84.5mm ring for the last 30 minutes of the day. The set screws are still there & were protruding through but I guess I didn't give it that 1/4 turn extra.
    I'll have to deal with the 81mm I guess. I'mma miss that 80mm....Sniff, sniff.

  8. #8
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,210
    +1
    198
    Quote Originally Posted by JFizzleJR View Post
    The problem is there's a worx emblem on the trailer
    There's nothing wrong with Worx!! On my GSX that is.

  9. #9
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,210
    +1
    198
    Quote Originally Posted by Snoman View Post
    Looks like the fins are miss aligned on the pump and nozzle
    Everything is aligned. it was the ring that got tossed.

  10. #10
    Moderator The Bandit's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Wilmette, IL
    Posts
    8,373
    Exactly why I drilled through the venturi and rings and used little lock nuts on the other side. I looked at the set screws and said " nah, I dont think so"

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. whats wrong with this picture?
    By raceneked in forum Videos & Pictures
    Replies: 15
    Last Post: 04-29-2014, 01:07 PM
  2. Whats wrong with this picture????
    By Tiny in forum 4-Tec Performance
    Replies: 25
    Last Post: 07-30-2013, 07:35 AM
  3. Whats wrong with this picture
    By ncdoo in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 05-29-2013, 07:38 PM
  4. Whats wrong with this picture
    By XLT Chad in forum Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 05-04-2012, 05:04 PM
  5. whats wrong with this picture?
    By RHeller1 in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 10-26-2009, 05:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •