Page 9 of 9 FirstFirst ... 7 8 9
Results 81 to 83 of 83
  1. #81

    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Niagara Ontario Canada
    Posts
    52
    +1
    5
    sounds like it is the only thing left is the CDI did the battery connections get reversed by mistake?

  2. #82
    Harsax13's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Cleveland, Ohio
    Posts
    216
    +1
    3
    Update- I replaced the CDI and that fixed the no spark issue. The ski fired up in my driveway for the first time in a long time. I learned a lot about the Genesis carburetor model electrical system. Thanks for all the help guys!

  3. #83
    martincom's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Brainerd, MN
    Posts
    650
    +1
    60
    ...and you might even get to ride it a few days this season.


Page 9 of 9 FirstFirst ... 7 8 9

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2000 Genesis FFI electrical problems
    By jls7707 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-07-2011, 12:17 AM
  2. 2001 polaris virage electrical problem
    By notbradparker in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-04-2009, 02:09 PM
  3. 2005 rxt, strange electrical problems???
    By luke022 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 05-18-2009, 03:51 PM
  4. 2001 genesis i heating problems
    By bruddahdave in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 03-08-2008, 08:47 PM
  5. Strange electrical problem -- instrument cluster going crazy
    By NateGP1300R in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 07-06-2006, 05:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •