Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Help with 4tec conversion. Low rpm

    Having issues getting proper max rpm on my 4tec conversion.
    Set up is
    Kawasaki ultra 250 hull.
    05 215hp 4tec set up
    Motor has custom shaft screwed to end of crank to convert to Kawasaki spider coupler.
    Stock kawi 155mm pump.
    Adaptor harness fitted for knock issue.
    Currently has SOLAS concord 16/21 kawi impeller. Repitch to 16/19.

    Currently running 63mph @7450rpm
    I cannot seem to get the rpm to go up even by pitching.
    S What could be limiting my rpm
    2 possibilities I thought of were . Short shaft possibly causing vibration that is being detected by the knock sensor. And the other is possibly low boost pressure.
    Anyone have any other thoughts on this.
    Driving me nuts

  2. #2
    Is this Rory?

  3. #3
    PWC Addict lilman573's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Central NJ
    Already took care of the knock harness but... seems similar?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help with missing at high RPMs
    By wmaschmitt in forum Honda How To & FAQs
    Replies: 3
    Last Post: 06-14-2011, 09:14 AM
  2. Help with 4Tec beeper?
    By scottie mac in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 06-21-2010, 09:51 PM
  3. Problem with 96 GTX- low RPM's under load
    By Humbucker427 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2009, 03:13 PM
  4. Need help with my conversion from a 2008-9 rxp
    By Hydrotoys in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 01-31-2009, 08:20 PM
  5. Need help with C-KIT (low boost)
    By elbchecker in forum 4-Tec Performance
    Replies: 14
    Last Post: 08-29-2008, 11:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts