Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Augusta GA
    Posts
    720

    Are these the hoses i am to put the clamps on

    Are these the hoses Iam to put the clamps on to prevent the water pressure from kicking them off of the ones in Yellow??
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	clamp_2_129.jpg 
Views:	204 
Size:	340.6 KB 
ID:	98  


  2. #2

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Augusta GA
    Posts
    720
    and this one
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	clamps_1_374.jpg 
Views:	190 
Size:	349.4 KB 
ID:	99  

  3. #3
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    34,980
    +1
    1,898
    yup, thats the ones!

  4. #4
    I believe there is a total of 12 zip ties that need to be replaced with hose clamps.

  5. #5
    Moderator Franko's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    3,829
    +1
    2
    Why do those hoses need clamps? I have a bunch of crap in one of those hoses and it is a beotch to get those hoses off even without the zip ties.

  6. #6
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    34,980
    +1
    1,898
    Franko, do yourself a favor and pull the hoses apart and clean them. I had to do that as well. Replace the zip ties with little hose clamps like i did here.




    Many RXP's have sunk because one of those little hoses came loose.

  7. #7
    Moderator Franko's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    3,829
    +1
    2
    Thanks Hulk. Man, that plumbing kit looks bad ass. Where did you get that intercooler? How does it compare to the RR intercooler?

  8. #8
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    34,980
    +1
    1,898
    that was the spearco intercooler that Turbo Tech sent me for testing. It's a very nice setup and installs VERY easily, but the results were about the same maybe a little less than the RR unit so i just kept my RR unit.

  9. #9
    Moderator Franko's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    3,829
    +1
    2
    Hulk, nevermind. I remember you tried Turbo Tech's IC. I guess that is an old pic, right?

  10. #10
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    34,980
    +1
    1,898
    yep, old pic

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 05-02-2011, 11:10 PM
  2. What are these Hoses for?
    By flyguytki in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 04-09-2009, 12:10 PM
  3. Are these the correct reeds? Pics inside
    By ryanbgb22 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 05-23-2008, 08:52 PM
  4. What the...? Are these electric SC'ers for real?!
    By RXP-REX in forum Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 12-10-2007, 01:31 AM
  5. Are these clutch wahsers the the coated......
    By Jrsrxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 07-17-2006, 04:04 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •