Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1

    pro 1200 display

    Hi Guys,

    I have just been trying to sort the Carb problem out (see thread below) and I noticed my display unit is not working, I am not having a good time at the moment.

    It was working fine then suddenly cut out, is there a fuse that relates to the display and could anyone tell me where to find it.

    If the display doesn,t work will my trim and bildge still work.

    Is the display cutting out a common fault, it has worked fine for three years but I have been cranking the ski over alot lately due to me putting alot of fogging oil in it.

    Thanks,

    Danny.


  2. #2

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Homer Glen Il.
    Posts
    8,704
    +1
    109
    Danny ,
    there is a 1/4 fuse in your eletrical box for the display open it up and check it out .

  3. #3
    Thanks for the reply,

    I have taken the fuse out, I think it hasn't blown its so small its hard to tell, is there any other fault it could be that you know of.

    Thanks,

    Danny

  4. #4

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Homer Glen Il.
    Posts
    8,704
    +1
    109
    pretty sure if it's not the fuse it's a bad mfd .try putting another fuse in there or a jumper across it for a split second and see if it comes on . or take an ohm meter and check to see if your fuse is good

  5. #5
    Thanks for the reply,

    I have taken the fuse out, I think it hasn't blown its so small its hard to tell, is there any other fault it could be that you know of.

    Thanks,

    Danny

  6. #6
    Forgot to ask,

    does the trim and bilge pump work if the MFD doesn't work.

    Danny.

  7. #7
    Banned User
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,236
    Danny, did you check both fuses?

  8. #8
    Hi Wetherby,

    I have checked both fuses the 3amp looks fine, but the 1/4fuse its hard to tell if its blown, but it was corroded at each end.

    I have cleaned the fuse up, I can't think of anything else it could be?

    Danny

  9. #9
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Check under your electrical board for rust. If rusted replace.

  10. #10
    Okay will check to see if rusted.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MFD display on Pro 1200 does not work
    By FX-1 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-23-2015, 05:02 PM
  2. WTB - Parts WTB throttle lever, multi function display and cdi for pro 1200
    By skoolball23 in forum Polaris Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 07-26-2012, 08:47 PM
  3. 2001 - Pro 1200 - MFD Display Issue
    By elwayisgod in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-14-2009, 08:26 PM
  4. Wanted MFD display - Pro 1200
    By LiquidPro1200 in forum Polaris Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 08-13-2008, 12:22 PM
  5. Rius takes pro 1200 world title in Havascrew...
    By 11 in forum Race Events and News
    Replies: 32
    Last Post: 10-20-2005, 11:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •