Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1

    Can someone help, error posting pictures

    I am getting an invalid file when i try to post a jpeg picture on the "attach file icon" Is the size too big? Is that why? I just did this last night with no trouble


  2. #2
    Hydrotoys's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    16,712
    +1
    85
    I don't see anything wrong with your profile. E-mail me the file so I can check it out.

  3. #3
    Is your email in the profile somewhere? sorry new to site

  4. #4
    Hydrotoys's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    16,712
    +1
    85
    I thought it was...

    send it to [email protected]

  5. #5
    i'm getting it hang on thanks again

  6. #6
    hydro you've got mail. sorry for the files being a little larger. still have to learn how to size them down. yellow

  7. #7
    Hydrotoys's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    16,712
    +1
    85
    trying.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	DSCN0565.jpg 
Views:	38 
Size:	537.9 KB 
ID:	28051   Click image for larger version. 

Name:	DSCN0566.jpg 
Views:	39 
Size:	502.6 KB 
ID:	28052   Click image for larger version. 

Name:	DSCN0569.jpg 
Views:	36 
Size:	560.3 KB 
ID:	28053   Click image for larger version. 

Name:	DSCN0579.jpg 
Views:	35 
Size:	478.7 KB 
ID:	28054  

  8. #8
    Hydrotoys's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    16,712
    +1
    85
    Try again here.

  9. #9
    I see them hydro. I don't get it how did you do it?

  10. #10
    Hydrotoys's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    16,712
    +1
    85
    At this point, I'm not sure if it's a setup issue or just a posting error. Bear with me.

    How did I do it?
    Post reply which opens the window. At the bottom you see the "manage attachments." You will need to allow pop-up windows.

    Browse to your flie location and then hit the upload and give it a minute....

    I'm assuming this is when the error popped up?

    Try it again, and see if it works. If not I'll forward this on to Mike Trin.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Can Someone Help Me With Oem 1200 Carbs?
    By JeffSki in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 2
    Last Post: 01-16-2008, 05:07 PM
  2. Can someone help me resize this animated gif?
    By Jeff C in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 04-06-2006, 09:38 PM
  3. LOST my RXP manual on the computer can someone help?
    By Water4fire in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 01-21-2006, 10:44 PM
  4. Can someone help me with Japanese?
    By Pistonwash in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 19
    Last Post: 12-25-2005, 09:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •