Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Harrisburg PA
    Posts
    111

    Think I got screwed...

    I purchased a 93 SL 750. The owner assured me it ran, but could not test it cause we did not have a battery. Today I put a fresh battery on the ski, and heard a gurgling noise when I tried to start it. I took out the plugs, (noticed dripping water running off of them) so i hit the starter. It looked like a geyser out of all three cyclinders.

    My question is... Is this engine hosed?


  2. #2
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    If its water and the crank is rusted that Yes. Call the guy and return it.

  3. #3
    That sucks!

  4. #4
    Connecticut CrazyA's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    CT.
    Posts
    8,139
    +1
    1,050
    When is the last time the guy supposedly had it running???



    .

  5. #5

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Harrisburg PA
    Posts
    111
    I called him, he basically said AS IS ... which is my fault for not checking. He said two weeks ago his friend had it running, All i can assume is that the moron left the garden hose on to long without the engine running.

  6. #6
    What a dick! I couldn't screw Someone like that! well we will walk you thru the fix if u need! Z ps what did u pay?
    Last edited by ZMANN; 06-17-2007 at 01:13 PM.

  7. #7
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    How much did you pay? We can and will help with the rebuild. Have you torn it down any more? I think you need to pull the engine. Make sure you break loose the PTO coupler before you pull the engine and cylinders.

    I think that guy gets the A Clown of the week!!! What is his # we will send out the Posse!!!

  8. #8

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    West Virginia
    Posts
    61
    I couldnt do that too someone!! DICK

  9. #9

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Harrisburg PA
    Posts
    111
    Thanks Guys.. this forum is awesome!

    I got two skiis and a double trailer for $1700. One a 95 (which has starter problems) and this 93.

    I am actually in the process of taking the starter off the 93, to hopefully use on the 95. They look the same.

    I removed the heads from all 3 cyclinders, the walls are not rusted, and they are smooth. The pistons are a little black, but no rust. I can see the lake of water below the pistions where I'm sure the major issues can lie.

    When i pulled the muffler off, the whole thing was filled up with water. I drained that so far. I Live near a harbor frieght, I was actually thinking about going to by an engine lift. How hard is it to pull this engine out?

    I'm currently having trouble with the underneath bolt on the exahust manifold under cyclinder #1. You can read about that in my other post.

    Thanks for the help guys!

    *The thing that really pisses me off, is that he said last year he had them running and parked them.

  10. #10

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Marietta, GA
    Posts
    177
    I just put my motor back in. It isnt too heavy. If you're strong you can do it yourself, but two people is really best. I'd say its maybe 175lbs? Anybody know for sure?

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. starting to think i got screwed on ebay
    By gorilla03 in forum Open Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 08-15-2009, 03:54 PM
  2. Got screwed buying an engine
    By 240witSR in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 5
    Last Post: 06-23-2008, 04:48 PM
  3. i think i got big trouble
    By Vanilla_Gorilla in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 06-08-2008, 11:57 PM
  4. I think I got a slow 250X.
    By SRTOutlaw in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 12
    Last Post: 06-03-2008, 08:37 PM
  5. Anyone in NJ??? I got screwed!!
    By Water4fire in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 48
    Last Post: 05-19-2006, 09:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •