Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    help!! XP800 back together, no power!!!

    I just finished putting a new 800 into my ski, I have everything connected. I have no power!! Battery juice is good. Checked all my connections to make sure nothing was loose. Nothing is loose!! What could be the problem?? I cannot even get the instrument panel to light!


  2. #2

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Salinas CA
    Posts
    451

    Wink

    Quote Originally Posted by flyby9er View Post
    I just finished putting a new 800 into my ski, I have everything connected. I have no power!! Battery juice is good. Checked all my connections to make sure nothing was loose. Nothing is loose!! What could be the problem?? I cannot even get the instrument panel to light!
    The plug at the front of the motor....$50.00 bucks it`s unplugged.
    The gray one just behind/between the oil tank....

  3. #3
    The harness for the stator is plugged in tight!! I have been over everything that could be connected to see if that is the problem. Has anybody ever had this problem. No power to anything!!

  4. #4
    Two big red wires switched on the rear electrical box. I picked up a ski that was dead and that was the problem on mine with the same symptons

  5. #5
    I j ust had the same issue with a 97' gtx. Turned out the ignition box was filled with water and the small wire that runs from the battery side of the starter solenoid was broken off right at the ring connector. I stripped it back, put a new connector on, and dried it all out and all was good Seems this wire is the main power feed for the whole ski.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help!!!!94 650 still no power!!!!!
    By verrettej in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 4
    Last Post: 08-06-2008, 11:26 PM
  2. please help ! 06 GPR no power , yamaha cannot resolve
    By stewartgpr in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 2
    Last Post: 06-11-2007, 01:03 AM
  3. HELP- no power internal damage
    By tryintolearn in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 06-03-2007, 11:54 PM
  4. Need help 62T Venture NO POWER!!
    By Myself in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 06-01-2007, 11:48 AM
  5. 02 GTX 4-Tec na Help No Power
    By ccgtxna in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-07-2006, 10:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •