Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    deer park, tx
    Posts
    11

    50 mph top speed ?

    took my ski out saturday and could only hit 50 mph. took it out of the water hoping something just got in the intake but nothin. no engine lights came on, i only did the one full throttle pass and new somethin wasn't right and took it back to the ramp.
    06 rxp 29 hours on it, all stock. supercharger washers??

    thanks vince


  2. #2
    BlaZinMJ's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Wyomissing, PA/Ocean City, MD
    Posts
    1,063
    ur ceramics failed....sorry for your luck...you should have gotten the metal washers replaced asap

  3. #3
    I'm kind of a big deal SeanCucf's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Oldsmar, FL
    Posts
    1,852
    could be old/bad gas, fouled plug if it hasn't been run in a while?

  4. #4
    Prohibido usuario
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Jerry's guest bedroom
    Posts
    3,469
    +1
    2
    Need to know the rpm's?

  5. #5
    "The Frenchie" Pat-Sea-Doo's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Nice, South East of France
    Posts
    342
    Yea, how many RPM's?

  6. #6

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    deer park, tx
    Posts
    11
    took the ski out the weekend b4 and it ran fine, don't remember the rpm's i was worried to much about it not goin over 50. just change the washers out with the metal ones and go with it? i only ran it for like 10 minutes max mostly idling back to the ramp.

    thanks vince

  7. #7
    Resident Jicky Jack Jeff C's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Twin Cities, MN
    Posts
    1,153
    Quote Originally Posted by ssvincels1 View Post
    took the ski out the weekend b4 and it ran fine, don't remember the rpm's i was worried to much about it not goin over 50. just change the washers out with the metal ones and go with it? i only ran it for like 10 minutes max mostly idling back to the ramp.

    thanks vince

    Oh Vince, you have much to learn grasshopper.

    Do a search on supercharger washers, and take a picture with a digital camera of your jaw laying on the floor.

    If it is the washers, you have got serious issues...........

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1998 zxi1100 TOP SPEED 45..to 10 mph top speed
    By nzvlnr in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 16
    Last Post: 09-13-2013, 07:29 AM
  2. 09 SHO lost 15 mph top speed
    By Sikes44 in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 20
    Last Post: 02-16-2013, 03:39 AM
  3. GP1200R 2001 Powervalve not opening 56 mph top speed
    By Gpr1200_NC in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 06-06-2012, 08:23 PM
  4. 04 gtx 30 mph top speed
    By joey0909 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 07-04-2011, 01:31 PM
  5. 70 mph top speed
    By Gareth in forum 4-Tec Performance
    Replies: 26
    Last Post: 02-08-2007, 06:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •