Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Louisburg, NC
    Posts
    88

    gas gauge? sending unit? i need some help

    my 96 xp gas gauge always says empty and the low gas light stays on, it has done this since one day i was riding in a lake and it just just dropped from 3/4 of a tank to none, i took the baffle out the bottom has fell out i put the float back in it still didn't work i took it back out and put in a magnet i had laying around the house and it still didn't work i tested it out of gas , i tipped the end up so the float was all the way up and it still read nothing .. I have heard it could be a bad fuel baffle or float , or it could be a bad gauge


  2. #2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need some help wiring up some gauges
    By RXP TJEEZE in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 08-29-2013, 05:42 PM
  2. need some help wit my XP hood gauges
    By TMPLUMBER59 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 5
    Last Post: 09-04-2009, 12:08 PM
  3. Need some help with gas valves
    By Robsauto2 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 21
    Last Post: 08-13-2007, 11:54 PM
  4. Need some help guys, Lost 500rpm
    By CRS in forum 4-Tec Performance
    Replies: 13
    Last Post: 05-15-2006, 05:24 PM
  5. SeaDoo 3D (need some help)
    By MARKUS in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 21
    Last Post: 02-09-2006, 05:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •