Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    electrical problems in matrix help!!!!!

    ok pto and center cylinders are firing and runnning front has no spark tested stator got the same ohm reading across blue red green changed out coil and still no spark what is happening here new cdi????thanks guys

  2. #2
    ph2ocraft's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Campbell, Ca.
    But have you tested the trigger coils with the 9 volt battery?
    Are you losing spark when hot or is it present when cold as well?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. More details on my electrical problem. Help, please!
    By o uncola o in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-23-2011, 06:17 AM
  2. looking for HELP!!! on RXT Electrical problem....dead
    By joewharton2 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 15
    Last Post: 01-29-2011, 11:46 AM
  3. GP 1200 electrical problem - HELP NEEDED!!
    By ant11980 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 09-17-2008, 09:01 AM
  4. Electrical Problems..Help..
    By JFizzleJR in forum 4-Tec Performance
    Replies: 17
    Last Post: 03-28-2008, 07:42 PM
  5. Help me solve this electrical problem
    By MPower in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 06-26-2006, 09:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts