Results 1 to 3 of 3

Thread: motor trouble

  1. #1

    motor trouble

    i just recently purched a 94 xp, i was told the motor was siezed but when i got it home and started checking it turns. i removed the plugs and it pumps oil, lots of oil, the oil tank is now empty. would this be a oil pump problem and hydralic locked. as i crank it more oil comes. all the time. wont runn fouls plugs. any thought would be great. be fore i pull the motor out.

  2. #2
    Prohibido usuario
    Join Date
    Aug 2005
    Jerry's guest bedroom
    You might get better results if this was in the 2-choke section.

  3. #3
    Dr Len's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    New Jersey Attitude Capital of the World
    Sounds to me the oil pump is not ajusted correctly

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Trouble with 150 weber motor in a hydrospace
    By terkkata in forum MSX/Matrix
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2013, 10:11 AM
  2. Tip: Trouble codes for 4 Tec's
    By Green Hulk in forum Sea Doo How To & FAQs
    Replies: 72
    Last Post: 06-15-2013, 09:35 AM
  3. msx110 motor trouble
    By fzrchad in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 19
    Last Post: 06-11-2007, 10:49 AM
  4. Roughly how much is a brand new 4tec SC motor?
    By Jeff C in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 06-01-2005, 09:00 AM
  5. adding external intercooler to 2003 gtx sc motor
    By rapidacceleration in forum 4-Tec Performance
    Replies: 12
    Last Post: 05-12-2005, 08:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts