Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Moderator two2curupt's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    2,982
    +1
    41

    so I have the new computer going...But

    Yellow questionmarks on all my crap...No DRIVERS INSTALLED....

    Can I re-install them somehow without having the disks?????


  2. #2
    Fast-XPL's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Colorado
    Posts
    793
    +1
    20
    You should be able to download most all your drivers.

    Also, XP should recognize most of them when you "add new hardware".

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Anyone have the NEW RIva Steering set up on the newer skis?
    By Water4fire in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 12-04-2012, 04:38 AM
  2. Still have the exhaust temp light, buzzer going off Now What?
    By mstennes in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 07-17-2007, 11:23 AM
  3. Anyone have the new JL audio 6" speakers? (M650 CCX)
    By TM1 in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 4
    Last Post: 07-17-2007, 08:50 AM
  4. Liking the new gp1300r but...
    By FireFox in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 09-07-2005, 02:50 PM
  5. Is anyone going to try the new ECU??? I may, My options
    By Jrsrxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 05-05-2005, 09:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •