Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    Yellow93's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    San Antonio, Texas, United States
    Posts
    2,429
    +1
    122

    First day out results...

    I FINALLY got to take my new to me 02 GPR out today! Temps were in the high 80's and it was very humid. The lake is at 500' and I am a big boy at 6'6" and 300 lbs. With the following mods what do think I SHOULD have run... then I'll give my GPS number....

    - D-plate
    - Jetworks
    - Flame arrestors
    - rejet
    - 13/19
    - 1200 grate
    - old Riva plate with a Woody cut on it shimmed at 950
    - Riva rec heads
    - sealed pump and shoe
    - cold air mods (cowling trimmed, bucket modded, wind screen spaced)

    Keep in mind this is my first time on a GPR ever so I'm sure my riding style leaves alot to be desired!


  2. #2
    Hypertoys's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riegelwood,N.C.
    Posts
    283
    I'm thinking 67-68 mph

  3. #3
    Yellow93's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    San Antonio, Texas, United States
    Posts
    2,429
    +1
    122
    I wish... with a slight chop (6" or so) I was able to run a 62.9 at 7000 rpm (Tiny Tach). Wonder where my missing speed is? I think the fastest it has been was 64.xx with WFO on it...

    I have a Level 4 Island plate on the way so we'll see what it does!

  4. #4
    Your rpm's are low, you should be spinning that 13/19 a couple hundred more.

  5. #5
    My son (mohawk man) jeffsntx's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Belton TX
    Posts
    2,598
    +1
    1
    Quote Originally Posted by Yellow93 View Post
    I wish... with a slight chop (6" or so) I was able to run a 62.9 at 7000 rpm (Tiny Tach). Wonder where my missing speed is? I think the fastest it has been was 64.xx with WFO on it...

    I have a Level 4 Island plate on the way so we'll see what it does!

    Clint, you have to keep in mind that the speed that WFO ran on that ski was in late March I think and it was 80 degrees outside. My ski ran 74.6 on the same day with WFO on it and only ran 72.2 at MB III. Take the shims out from under the tabs. I only shimmed it to keep it from bouncing with my wife on it.

  6. #6
    Yellow93's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    San Antonio, Texas, United States
    Posts
    2,429
    +1
    122
    Quote Originally Posted by jeffsntx View Post
    Clint, you have to keep in mind that the speed that WFO ran on that ski was in late March I think and it was 80 degrees outside. My ski ran 74.6 on the same day with WFO on it and only ran 72.2 at MB III. Take the shims out from under the tabs. I only shimmed it to keep it from bouncing with my wife on it.
    I'm not worried about the speed Jeff, the speed will come! I just wanted to know what everyone thought... for right now until I get used to the ski I would prefer to have the tabs just the way they are! I do agree that the RPMs should probably be a little higher though.

  7. #7
    Hydrotoys's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    16,712
    +1
    85
    Jetting?
    Compression?


    Seperately from the rpm issue.
    Check the nozzle direction at neutral trim.

  8. #8
    Yellow93's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    San Antonio, Texas, United States
    Posts
    2,429
    +1
    122
    Jetting: Jeff will have to chime in on this one since he just did the jetting...

    Compression: I haven't done a compression test since I got the ski... I am guessing the head is 145-150?? not sure... Once again Jeff will have the answer to this one too.

  9. #9
    My son (mohawk man) jeffsntx's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Belton TX
    Posts
    2,598
    +1
    1
    Jetting is your every day 125/110

    Compression is 145

  10. #10
    Yellow93's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    San Antonio, Texas, United States
    Posts
    2,429
    +1
    122
    Anybody have any suggestions as to why my RPMs are low??

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. blew up the sl650 on its first day out need help!!!!!!!
    By Polarisnewbee in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 26
    Last Post: 07-18-2010, 01:34 PM
  2. First day out on creek/river
    By cowthief in forum PWC Fishing
    Replies: 3
    Last Post: 04-22-2010, 01:52 PM
  3. Problems first day out
    By seadawg in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 04-20-2009, 05:01 PM
  4. First day out of the season....now she is sick :-(
    By hyoctane23 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-18-2007, 09:25 PM
  5. First day out after winter
    By mickey78 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 05-08-2006, 06:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •