Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Unhappy Vts And Water Problem???

    Hi Guys,

    Has anyone experienced this?

    For the past few months when i ride one of our RXP's after approx 5-10 min riding the VTS fails to work up and down....

    Ive replaced the thumb switches twice and now the complete VTS unit and its still happening.

    Funny thing is when i return home and leave the ski for a few hours it starts working again......This obviously points to water getting into something....But where????????

    Anyone else had this problem or solved it?


  2. #2
    Hi Jase, Try looking in the wire harness coming off the ECU behind the protective wire wrap. I had all my wires worn through and water was causing allsorts of trouble similar to yours.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Yamaha GP1200R problem with no Spark and water temp light comes on?
    By Quottro in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 07-26-2015, 05:04 AM
  2. 1996 Kawasaki zxi 900 throttle issue and water temp problem.
    By Imlugnut in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 09-16-2013, 03:25 PM
  3. Honda Aquatrax R-12X 2007 problem with Turbo and water infiltration
    By Pierre-Luc in forum Honda Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-2012, 06:33 AM
  4. 96 Polaris sl700 need advice water in hull and starter problem.
    By ccdixon05 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 08-24-2011, 06:47 PM
  5. Need Advise on this. Ingested some water and now problems.
    By Water4fire in forum 4-Tec Performance
    Replies: 15
    Last Post: 09-21-2005, 09:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts