Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    wavehummer's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Phila. PA 19154

    thru hull exhaust

    My thru hull exhaust sounded a little different yesterday. It sounded as though to much air (exhaust)was coming out and not enough water.
    I checked the hoses and everything seemed fine I was able to put my hand on the exhaust pipes and they weren't too hot, also the ski ran fine.
    I thought maybe the coupler from the pipe to thru hull adapter came loose. but it seems ok, no water in hull( or very little as usually is)

  2. #2
    CRAZEDRXP's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    YA I concur Because I was behind him my whole time with my piece of shit ski ...

  3. #3
    wave flush it an see if there is a tone difference. I noticed that when I would suck up eel grass that the water flow was reduced, eventually the high temp alarm came on...PR...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Thru hull exhaust
    By Kinchyle in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 09-19-2005, 08:26 PM
  2. Riva thru hull exhaust---2 7/8 Hole saw ---- Loctite 5910
    By RXPDAVID in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 08-03-2005, 05:05 PM
  3. Riva thru hull exhaust / PPG power pipe
    By RXPDAVID in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 07-10-2005, 11:19 AM
  4. Riva Thru Hull Exhaust ** VIDEO ATTACHED**
    By Green Hulk in forum 4-Tec Performance
    Replies: 46
    Last Post: 06-30-2005, 10:03 PM
  5. Riva's Thru hull exhaust!
    By Compwhiz82 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 21
    Last Post: 06-25-2005, 11:08 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts