Results 1 to 4 of 4

Thread: help

  1. #1


    this has occured 2 times 1994 polaris 650 sl all stock.the ski goes forward at an idle you give it throttle ski dont move slight vibration,shut the engine off restarted all of sudden the ski will work fine.this has happened 2 times in 3 rides.any ideas would be helpful.almost seems like the impeller is slipping on the drive shaft. thanks keith

  2. #2
    Hi Keith, Check your engine coupler and the splines on the driveshaft that engage the coupler as they have been known to fail.

  3. #3


    took the pump and the shaft out put a nylon rope in the back cylinder to hold the crank from turning still cant get the coupler off i am turning it counter clockwise.maybe there is loctite on the threads.any ideas is there a way to hold the flywheel somehow. keith

  4. #4
    thats how u do it! get a cheater bar

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 05-18-2005, 07:49 AM
  2. RXP Handling !! Anyone help please
    By rxp_boy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 05-17-2005, 02:33 PM
  3. help!!!
    By jonstephens in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-16-2005, 10:47 AM
  4. I need help remove stock intercooler
    By orc in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-13-2005, 04:08 PM
  5. NEED HELP!!!!!
    By MartyRXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 05-10-2005, 08:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts