Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    2006 rxp idling problem

    When I'm riding it for a while i let go of the gas and it stalls.The only way to start it again is to give it gas and hold passed idle.If i leave it off for about 10mins the problem goes away.Now when it does this I get a 12v low light once. I have a new battery and It's charging at 14v when i check it. Never does it out of the water.Anyone know what the problem could be.Thanks


  2. #2

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    fontana ,ca
    Posts
    69
    maybe something with the tps. bring it to a dealer and have them connect it to B.U.D.S. to see if theres a fault code.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2006 rxp sc problems
    By RXPblackandgold in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 04-30-2012, 11:15 AM
  2. 2006 RXP starting problems...help!
    By sryan in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 04-15-2012, 11:31 AM
  3. 2006 RXP display problem
    By bminchey in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 10-12-2011, 09:14 PM
  4. RXP Idle problem!
    By monsterfive0 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 07-01-2009, 09:42 AM
  5. 2006 RXP Weird Problem
    By Camy1448 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 10-17-2007, 06:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •