Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Will work on YOUR ski for FREE! GeoRXT's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,438
    +1
    1

    Code P1511...? Sensor...?

    Did it a few times this weekend.....Did not beep, did not on limp mode....Only appeared when the ski is turned off. Code was P1511 I think...."sensor" appeared in the display.


  2. #2
    gaptapzap's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Spring Hill,FL
    Posts
    117
    hello...

  3. #3
    Will work on YOUR ski for FREE! GeoRXT's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,438
    +1
    1
    Hey man whats up

  4. #4
    BLACK MAGIC HEADERS hydrojunkie's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    new york
    Posts
    3,529
    +1
    3
    what is it 1511 not in jerrys code book

  5. #5
    Top banana's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sittingbourne United Kingdon
    Posts
    753
    +1
    1
    LAKE WATER TEMP SENSOR VOLTAGE HIGH

    Damaged sensor, damaged circuit wires, damaged connector or damaged ECM output pins.

    Check for 6528.3 to 25403.3 ohms between system circuits B-8 and B-20.
    Connect or disable lake water temperature sensor in setting page.
    Refer to the service manual for more details.

    HOPE THIS HELPS

  6. #6
    jaycee's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Rochester, NY
    Posts
    481
    Check your Key. This happened to me in the begining of the season and one of the two metal "posts" inside the key were bent up, just needed to bend it back into the key itself and all was good

  7. #7
    JFizzleJR's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    FL
    Posts
    8,628
    +1
    808
    I get this same code, but mine is unplugged

  8. #8
    Top banana's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sittingbourne United Kingdon
    Posts
    753
    +1
    1
    Quote Originally Posted by JFizzleJR View Post
    I get this same code, but mine is unplugged
    NEED TO BE DISABLED BY BUDS

  9. #9
    JFizzleJR's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    FL
    Posts
    8,628
    +1
    808
    along with the speedo and VTS

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 02-17-2016, 02:15 PM
  2. P0107 code- map sensor? what else?
    By codymouse54321 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-06-2010, 08:55 PM
  3. '05 RXT-fuel sensor/error code
    By Emtp3494 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 05-22-2008, 11:16 PM
  4. Beep, but no sensor error code?
    By VX1 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 37
    Last Post: 10-04-2007, 05:43 PM
  5. HELP: Trouble Code 0326 Knock Sensor out of Range
    By majundecid in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 05-23-2007, 08:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •