Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    Neal Van's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    SOLON OHIO
    Posts
    119

    Start prob.or Gear assy. OK GOT VID> NOW

    I have my eng.out of ski replaced the woodruff key I did a dry run on the starter and when the plugs are in starter will not turn over the eng. but when there out it turns over What can it be??????
    Last edited by Neal Van; 07-24-2007 at 02:44 PM.


  2. #2
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,929
    +1
    1,407
    Weak Battery?

  3. #3
    Neal Van's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    SOLON OHIO
    Posts
    119
    way can't i upload my video

  4. #4
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,929
    +1
    1,407
    What format?

  5. #5
    Neal Van's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    SOLON OHIO
    Posts
    119
    bat. is 100%

  6. #6
    Neal Van's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    SOLON OHIO
    Posts
    119
    mov I think I shot from my Canon cam

  7. #7
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,929
    +1
    1,407
    That should upload. Maybe try u-tube

  8. #8
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,329
    +1
    30
    Did the bendix move smoothly when you had it out? Also the brushes in the starter may be failing? I've got a good starter if you decide it's the problem. I'm in Euclid, so no waiting.

  9. #9
    Bernie's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Perth Australia
    Posts
    902
    +1
    1
    Have you got all the earths connected?Check
    +double check 12 v at battery whilst cranking should not drop below 10.5 v

    Cheers

    Bernie

  10. #10
    Neal Van's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    SOLON OHIO
    Posts
    119

    Here the vid


Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Polaris Genesis starting prob...
    By grantuk in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 17
    Last Post: 01-27-2009, 12:43 PM
  2. 02 GP800r elec starting prob.
    By Minx20 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 05-14-2007, 09:29 AM
  3. 1999 Polaris SLTH STARTING PROB!
    By bski224 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 29
    Last Post: 02-04-2007, 10:02 AM
  4. Start button or solenoid issue?
    By The Bandit in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 23
    Last Post: 01-08-2007, 12:35 PM
  5. Starting issue or not?
    By GPR FL in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 05-01-2006, 04:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •