Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ROLL TIDE ROLL
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    gainesville florida
    Posts
    161
    +1
    1


  2. #2
    Bob 1tommygunner1927's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    6,344
    +1
    965
    Saw that awhile back......still don't know what was clogged.

  3. #3
    Moderator
    I build Horsepower
    NitroShark's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Greenville,SC
    Posts
    1,388
    +1
    13
    yea, i posted last year about his problem. Looks like a sand clog, Never ride in less than 3 feet of water. Or near the shore idle out to deeper water then go.

    sg

  4. #4
    ROLL TIDE ROLL
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    gainesville florida
    Posts
    161
    +1
    1

    Thumbs up

    happy to see it was a FULL warranty repair in the end

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Thoughts/potential problems on '03 MSX-140 D.I.
    By Nefarious in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-27-2007, 09:22 PM
  2. Interesting read on MFD's
    By rgard32 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-24-2007, 06:45 PM
  3. Carb Problems On My Xl 1300
    By Gj#6 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 02-16-2007, 10:33 PM
  4. Bad switch or starter problems on 04 RXP.
    By MikeTrin in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 05-22-2006, 12:53 PM
  5. Mysterious problem on my RXP
    By Jeff C in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 06-13-2005, 10:08 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •