Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1
    CC Racer kenshin89's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Louisa, Virginia, United States
    Posts
    2,899
    +1
    2

    Any body got Call OF Duty 2 for PC?

    Just wondering if any one had this game. I finally found some games on there that dont require a low ping. So now my slow dail up self can play online.


  2. #2
    I played the "free trial weekend" it was a alright game but not worth the money IMO. I used to play counter strike and battle feild 2...much better games i would get those and some cable internet lol.

  3. #3
    I stole my dads ski RXT_IAN's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    131
    I have it and I'm also stuck on Dial-up (I have an optical phone line but cant get broadband due to our line providers short-sitedness and arrogance!)

    Its impossible to play online with 56k - I just get slaughtered and/or kicked

    However the single player is still good!

    The only FPS Ive managed to play sucessfuly is DeltaForce: Black Hawk Down. - Oblviously works cos its from a pre-broadband era

  4. #4
    Site Admin MikeTrin's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Overland Park, ks
    Posts
    4,186
    +1
    48
    I host quake 3 1.30 excessive on this server. There are actually a couple quake 3 servers on here. Played it for years but not much recently.

    Quake 3 is rather old but it still has its fun factor.

  5. #5
    Yeah its near its pointless to try and play a online game like that with dial up especally a fps. The source engine dosnt handle lag good..it messes every one up around you not just you.

  6. #6
    CC Racer kenshin89's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Louisa, Virginia, United States
    Posts
    2,899
    +1
    2
    I can't get cable or dsl at my house. I'm in too rural of an area for cable and tried gettin dsl from directv but my satellite doesn't have the complete view it requires or some bs like that. Plus it costs bout $600 to install. Call of Duty 2 runs pretty well online for me. There is some lag here and there, but my ping is like 240-300. I was thinkin bout buyin counter strike and I'm going to wait on battle field 2 cuz I need to upgrade my video memory.

  7. #7
    Moderator two2curupt's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    2,982
    +1
    41
    I am still stuck on command and conquer Generals...

  8. #8
    i get mad when my pings above 50...lol

  9. #9
    R.I.P. 11's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Santa Monika, People's Republik of Kalifornia...
    Posts
    1,571
    +1
    1
    I have COD 2 and love it, but once you learn how to flank the enemy it gets boring...

    But I always enjoy killing a few Krauts after a frustrating day at work

  10. #10
    R.I.P. 11's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Santa Monika, People's Republik of Kalifornia...
    Posts
    1,571
    +1
    1
    Quote Originally Posted by kenshin89
    battle field 2 cuz I need to upgrade my video memory.
    Battlefield 2 is VERY needy in ressources, I have SATA Raid 10000rpm HDs, Radeon X850XT, 2 gig of RAM on a Dual Core Athlon 64 2.4 ghz and at times maximum settings slow it down a bit...

    COD 2 is better anyways...

    And two2corrupt, I still play Command and Conquer Tiberian sun once in a bluemoon, "hogs of war" too....

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. im looking to buy sponsons for my r-12x. any-one got them for sale
    By rude5150 in forum Honda Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-08-2013, 10:41 AM
  2. any body have a thru hull exhaust for sale for and rxp?
    By herbie1222 in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 2
    Last Post: 11-16-2012, 08:25 AM
  3. FS Call of Duty black ops PS3 on ebay for .01
    By caliburst in forum General Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 01-06-2011, 10:43 AM
  4. Any body got a Pic of the revese bucket kit on their r&D plate
    By kawiultra99 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 06-15-2007, 05:42 AM
  5. Any body have any spare needles for sale?
    By BULLRAIDER in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 18
    Last Post: 07-06-2006, 03:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •