Results 1 to 3 of 3

Thread: 02 TXI

  1. #1

    02 TXI

    Hello All,
    I have an 02 Virage TXI it has 56 hrs and ran fine last hour of use.
    Now it bogs down and won't go over 10MPH. I tried changing the plugs but that did not help.
    Anyone have any suggestions?

  2. #2
    axgrider73's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Southeast Ohio
    Any warnings on the MFD? Have you checked the fuel pressure?

  3. #3
    Bernie's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Perth Australia
    If no flashing light on dash .Change TPS ,Common fault



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2002 Polaris Virage TXi.. HELP!!! WON'T START
    By fitch615 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 06-05-2007, 04:31 PM
  2. 2002 polaris virage 1200 txi need more speed
    By john8873 in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 2
    Last Post: 05-24-2007, 04:44 AM
  3. 2001 Polaris VIRAGE TXI performance upgrades?
    By john8873 in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 7
    Last Post: 03-08-2007, 06:36 PM
  4. Virage txi Giving me trouble
    By Mauivirager in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 21
    Last Post: 12-19-2006, 06:21 PM
  5. virage txi help
    By superduty in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 4
    Last Post: 09-11-2006, 04:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts