Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Installed new electrical board and I get NOTHING!

    I own a SL650 ski and I just put in a new electrical board and I can't get the thing to crank at all. I just put in the new battery and try to crank it and I don't even get a turn over or anything.

    I was confused about one wire, it appeared to be a red and pink wire but there were no slots on the board for red and pink, only red and purple. I would take any suggestions, I was told that this ski was fine except for the electric board so I wanted to take that route before I go into anything more significant/expensive. Suggestions would be greatly appreciated! I can provide more info if necessary.


  2. #2
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,929
    +1
    1,407
    .
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	750wiredia.jpg 
Views:	38 
Size:	155.6 KB 
ID:	33099  

  3. #3
    Bing-A-Ding-Ding-Ding, Brrrrrap! Brrrrrrrrrap!!! Polaris_Nut#1's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pittsfield, MA
    Posts
    3,350
    +1
    26
    Maybe it's supposed to be red and purple. Some of the colors are off a bit on the wires sometimes. I don't think there is a red and pink

  4. #4
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,330
    +1
    31
    We found it to be a faulty starter button. I thought they were sealed, but Adam found it to be removable. So he cleaned the connection and we have fire. VROOM VROOM!!!!!!!! Nice find.

  5. #5
    Bing-A-Ding-Ding-Ding, Brrrrrap! Brrrrrrrrrap!!! Polaris_Nut#1's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pittsfield, MA
    Posts
    3,350
    +1
    26

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 12-10-2014, 10:13 AM
  2. 2007 rxp 215 getting new x charger and 42's
    By formula29 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 02-23-2014, 04:02 PM
  3. installing new jugs and pistons on my 96 slx
    By shugart99 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 05-21-2011, 09:56 AM
  4. Where do I get a new seat cover and hydro turf for a slt 750?
    By gorey in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 01-30-2010, 12:12 PM
  5. New Battery and I Get NOTHING!
    By kepneriphone in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-30-2007, 04:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •