Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    piston trouble on msx150

    the trouble is that I only get half rpm and the engine only starts on the initial start after that it will not start up till it cools down . I spoke to the dealer ad he tod me that the compression was good .I let a local mechanic listen to it while attempting to start it up and he told me that the piston was gone . Do I need to take the engine apart to confirm this . Alos there was a siver metallic liquid film on the plugs when I took them out . can someone help me here ..Got new battery and new plugs ..also replacing impeller as its all banged up .

  2. #2

    Join Date
    Apr 2006
    panama city beach 'fl


    you need to have someone do a leak down test or find shop with bore scope

    later cd

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tip: Trouble codes for 4 Tec's
    By Green Hulk in forum Sea Doo How To & FAQs
    Replies: 72
    Last Post: 06-15-2013, 09:35 AM
  2. Is .4 thou piston ring clearance asking for trouble?
    By rami_13b in forum 4-Tec Performance
    Replies: 42
    Last Post: 03-22-2013, 12:02 AM
  3. Trouble with number one piston!!!! Please help
    By Meversole6 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 33
    Last Post: 07-26-2012, 12:32 PM
  4. MSX150 Limiter troubles
    By GGG in forum MSX/Matrix
    Replies: 21
    Last Post: 09-08-2011, 12:46 PM
  5. piston trouble
    By motoxracing782 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 09-13-2008, 05:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts