Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Transom hose question

    While out on water today I kept having to run bilge over and over again and couldn't find the source. Finally ran engine with compartment open and found a 4 inch small clear hose coming off a plastic black nipple at the transom had popped off. Even when connected, the other end connects to another nipple and places the tubing in a U shape which appears to restrict water flow. What is this and how do I secure the hose on the nipple?


  2. #2
    AKA: Larry lafjax's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Jacksonville, Fl
    Those are your bildge should replace all the tie wraps with small hose clamps which you can get at NAPA. If they come loose they will fill the boat with water. After replacing all the tie wraps, secure them back up high on the transom for the bildge to work properly.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. RXT X muffler hose question
    By STSPERFORMANCE in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 05-02-2008, 07:26 AM
  2. Transom plate question.
    By porksword in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 19
    Last Post: 11-08-2007, 08:50 AM
  3. Exhaust Hose Question
    By rob2337 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 09-24-2007, 09:26 PM
  4. 97 spx hose question
    By levonhelmet in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-10-2007, 08:02 AM
  5. pump hose question
    By philip_gp1200r in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 04-06-2006, 07:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts