Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Exclamation Rebuilt STX No Power

    I just put a new top end in a 99 STX 1100. Went to water test it last night and it was topping out at 27mph. Ran it for about 60 seconds and the engine was hot. Anyone have any direction for me to go from here? Compression is fine.

  2. #2
    axgrider73's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Southeast Ohio
    Have you checked the timing? What were the rpms at 27 mph?

  3. #3
    sounds like there is no water going through the engine check your hoses and check the sensor on the pisser pipe

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. STX-15F Power Filter air filter questions
    By pro1200 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 07-05-2013, 01:29 PM
  2. 1100 STX DI power issue please help
    By Water nut in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 11
    Last Post: 10-02-2011, 07:39 PM
  3. Needs help with kawasaki stx 15f power filter
    By centrino in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 07-14-2011, 04:43 AM
  4. 97 xp, rebuilt now no power
    By diesel04 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 11
    Last Post: 06-27-2009, 10:57 AM
  5. STX-15F Power issue
    By dpcjetski in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 10
    Last Post: 05-14-2009, 08:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts