Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    IC troubleshooting

    Is it ok to start the engine with the IC to TB connection pulled off.
    I just want to get the temps of the outgoing air and make sure the IC fins are ok.


  2. #2
    Got Boost? psycho rxp's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Port St. Lucie, FL
    Posts
    5,441
    +1
    182
    yes it's ok, as long as it's on the hose. You really shouldn't run it too long on the hose tho, as lake water keeps your carbon seal cool to prevent excessive wear on it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Heads-up for '05 IC installers
    By 05Limited in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 03-14-2006, 02:12 PM
  2. Troubleshooting the Rotax Racing Stage I kit (was problems)
    By Jarrett in forum 4-Tec Performance
    Replies: 104
    Last Post: 10-22-2005, 08:12 PM
  3. PPG Power Pipe and IC plumbing with BOV
    By Green Hulk in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 26
    Last Post: 06-28-2005, 06:19 PM
  4. '05 RXT/GTX RR IC install question... O-ring?
    By 05Limited in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 06-03-2005, 09:54 AM
  5. IC Block off plate - install help??
    By Vern in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 06-02-2005, 10:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •