Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    100 MILES OF HEAVEN AND I AM SMACK IN THE MIDDLE KEYZBUM's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    JUST NORTH OF CUBA-- FL,KEYS
    Posts
    2,556
    +1
    39

    Trim And Bilge Always On

    ok so I get home from work and go into the garage to check if the 5200 on the mfd is dry ,,,
    and my 785 is playing a tone like WTF
    I look into it and it seems that the trim works and the bilge is running (half speed)
    ok pop the box apart and i am getting power from the (lr32 or 31or ?) bigger than the one from my sl750--I think)
    so couple of ?'s
    1--can i test the unit?what values? anybody got a 97 pro 785 wire diagram?
    2-what makes it go bad ? i havent started it in a week.
    3-can pushing the bigle button to get my trim to more without motor running kill it?
    4-can i use the 1 from the sl750?
    5-ANYBODY GOT 1 THEY CAN LET GO!!??
    thanks for all the help
    mattman


  2. #2

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Iowa
    Posts
    1,028
    +1
    2
    Your LR module is bad. Replace it.

    For some reason it shorted out inside the module sending power through constantly. It's only supposed have power output on the orange wire while running.

    Basically, no option but replace it.

    You can test all the stator leads etc.. to verify you dont have a problem that could have caused the LR to fail, but I doubt anything is wrong.
    Last edited by RedlineR6; 08-13-2007 at 01:05 AM.

  3. #3
    ph2ocraft's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Campbell, Ca.
    Posts
    14,100
    +1
    105
    Yeppers, replace that turd.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 07-20-2016, 06:45 AM
  2. Replies: 17
    Last Post: 01-15-2012, 04:46 PM
  3. GPS and Bilge install on Ultra 300x
    By nicjak in forum Kawasaki Tech Tips and Info
    Replies: 16
    Last Post: 07-04-2011, 07:29 AM
  4. bilge, trim, and gas gauge not working!!
    By sebas54 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 8
    Last Post: 05-08-2009, 09:07 PM
  5. who carries these parts and is open on monday
    By RXPNJ in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 07-12-2005, 07:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •