Results 1 to 2 of 2

Thread: Help!!!!!!

  1. #1


    I put both my '96 Polaris SLT 780 in the water today. Pulled one jetski behind the other one. After 2 minutes in the water, the one jetski I was on (which is the one I was pulling the other one with) started to sputter and I noticed the MFD (multifunctional display) quit working at the same time. It seems that the ski won't go past 20 mph. Also, the one I was one, is also using mixed gas. Any suggestions....THANKS FOR ANY HELP..

  2. #2
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Cleveland OH
    Welcome to the Hulk. Check your ground wire and batt cables for a tight and clean connection. Open the elec box, inspect for water present, corrosion, and see if the fuse blew for the MFD. More importantly than speed, what is the max RPM you can now reach? If it's 4200 RPM, you are most likely going into limp mode. Start with these test first and let us know what you find.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 05-18-2005, 07:49 AM
  2. RXP Handling !! Anyone help please
    By rxp_boy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 05-17-2005, 02:33 PM
  3. help!!!
    By jonstephens in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-16-2005, 10:47 AM
  4. I need help remove stock intercooler
    By orc in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-13-2005, 04:08 PM
  5. NEED HELP!!!!!
    By MartyRXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 05-10-2005, 08:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts