Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Antiguan FZR's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Antigua Caribbean

    Riva Thermostat Mod

    Finally got around to installing the thermostat from Riva.

    After snaping the billet cap down with a press the thermostat seems to have some movement in the housing.

    Is a little play normal?

  2. #2
    Fast & Loud meeper's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    West Grove, PA
    Yes, the oe ones have play also

    so does my rotax low temp.

  3. #3
    daverxp4's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    not trying to get off topic do we ever need to replace our thermostats anyways out of percaution?
    thermostats fail sometimes but very rarely? so might as well do the upgrade

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 19
    Last Post: 09-11-2006, 08:00 PM
  2. Riva Thermostat instructions are WRONG
    By sr71bb in forum 4-Tec Performance
    Replies: 16
    Last Post: 09-10-2006, 10:20 AM
  3. Riva Thermostat
    By sc6365779 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 08-23-2006, 08:30 AM
  4. RIVA thermostat, Has anyone tested?
    By Therock in forum 4-Tec Performance
    Replies: 13
    Last Post: 05-14-2006, 08:32 AM
  5. Riva thermostat
    By Kinchyle in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 03-13-2006, 07:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts