Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    cavitation problem

    Just changed back to almoust stock (Riva rear, ss wear ring and all the free mods i still have on) but after taking out the 15/20 solas and put the stock prop back on it cavitates out of the hole like a B***** it runs great on the middle and the top end 8100 rpm and almoust 70 mph......but out of the hole itīs all over the rev limiter

  2. #2
    Rendog's Avatar
    Join Date
    May 2005
    jacksonville fl.
    Bad pump seal or you pinched the seal while installing the pump! Also check clearance between the prop and the wear ring!!!

  3. #3
    Itīs not the seal cheked it, but the clearance to prop and the ss wear ring was a little more than the clearance between the ss and the 15/20 solas

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cavitation problems on holeshot
    By Jolly Roger in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 14
    Last Post: 09-28-2007, 12:15 AM
  2. Newbie w/ 1994 SP, cavitation problem
    By Stumpotto in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 06-28-2007, 05:14 PM
  3. Cavitation problem solved!!!!!
    By Rendog in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 05-21-2007, 08:22 PM
  4. 99 Xlt Cavitation Problem
    By hammerdog57 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 01-25-2007, 01:36 PM
  5. Cavitation Problem? Help!
    By NeverEndn in forum 4-Tec Performance
    Replies: 41
    Last Post: 08-10-2006, 10:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts