Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    low battery displayed on MFD

    Ok, I've run through about 20 of the electrical tests posted on the board for the virage and everything seems ok except the orange posts only have 5 volts to them - what should they have?

    The MFD displays "low battery" on the bottom and reads anywhere from 1 to 5volts. The battery is brand new; charged for 2 days on a 2amp trickle charge and reads 12.8v on the meter.

    Anyone think it's a bad MFD or am I missing something obvious? thanks!


  2. #2
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,327
    +1
    29
    Check for solid and clean connections. The maybe try the reset function if that fails?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MFD display on Pro 1200 does not work
    By FX-1 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-23-2015, 05:02 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 11-11-2013, 12:01 AM
  3. Need help - I have low 12v on display on my 1998 Seadoo GTX Limited.
    By rjcapo02 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 08-15-2010, 04:25 PM
  4. 00 PRO 785 Trim Display On MFD Does Not Match Trim Position?
    By mccann316 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 06-09-2010, 11:32 PM
  5. Low Fuel Error on MFD
    By Cliffy in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 11-21-2009, 08:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •