Results 1 to 5 of 5
  1. #1

  2. #2
    I filled the tank up with 89 octane gas to mix with my last fill up (as recommened by a friend). It ran great all weekend. So would a batch of bad gas really do this??

  3. #3
    GTI06's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Dunedin, FL
    shure bad gas or water in gas could do that.

  4. #4
    JFizzleJR's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    This happened to me on my 05 RXP when my O2 sensor was unplugged.
    If your problem fixed itself maybe the connection on one of your sensors is loose but not totally disconnected..

  5. #5
    O2 sensor? Like we have one to begin with! It better be unplugged unless your running an aftermaket EMS.

    So what sensor do you mean? Air intake temp sensor?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FS 2006 4-tec engine- low hours
    By codymouse54321 in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 16
    Last Post: 03-04-2012, 06:38 PM
  2. FS 2006 Yamaha gp1300r Motor Engine LOW HOURS
    By o uncola o in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 41
    Last Post: 07-23-2011, 01:50 PM
  3. FS TRADE 2006 GTI with 58 hours plus cash
    By JonnyRXT in forum Sea Doo 4Tec Skis
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-2010, 01:40 PM
  4. 2006 GTI 100 hour maintenance
    By Mavischild in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 04-28-2009, 06:37 AM
  5. Getting "Check Engine" message on 04 RXP
    By Jrsrxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 06-20-2005, 01:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts