Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    cranks good, won't start.

    I am trying to get this ski running for a friend. It is a gsx limited, don't know the year. It does have a dess. When the lanyard is attached there is no beeps. The gauges come on and the engine cranks over fine. It does not seem to be getting fire to the plugs. Tried to check the fuses but I could only find one located in the box with the coil and solenoid. It is a 15 amp and is ok.I cannot locate any box in the front. There is some kind of a gel board in the front with many wires going to it but no fuses there. This board is in the same location as the gray box on my 96 gsx which does have fuses.
    Does this setup only have the one fuse? If not where are the others located.
    What else can I look for to isolate the no spark problem?


  2. #2
    ADAMBOMB's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sunrise,Florida
    Posts
    4,723
    +1
    196
    Quote Originally Posted by seapup0 View Post
    I am trying to get this ski running for a friend. It is a gsx limited, don't know the year. It does have a dess. When the lanyard is attached there is no beeps. The gauges come on and the engine cranks over fine. It does not seem to be getting fire to the plugs. Tried to check the fuses but I could only find one located in the box with the coil and solenoid. It is a 15 amp and is ok.I cannot locate any box in the front. There is some kind of a gel board in the front with many wires going to it but no fuses there. This board is in the same location as the gray box on my 96 gsx which does have fuses.
    Does this setup only have the one fuse? If not where are the others located.
    What else can I look for to isolate the no spark problem?




    Check the vin plate the last two #s are the year. Let us know.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Yamaha VX110 cranks but won't start, after I tried to jump it.
    By Movicomp in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 11
    Last Post: 06-08-2016, 10:17 AM
  2. 2002 Polaris Virage - Eng cranks but won't start
    By GoVirageGo in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 3
    Last Post: 07-08-2012, 10:49 PM
  3. 2001 GTX RFI 787 ,Cranks over but won't start
    By dommasr in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 0
    Last Post: 06-29-2011, 11:31 PM
  4. 02 Polaris Virage cranks but won't start
    By ktts65 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 12
    Last Post: 08-01-2008, 09:49 AM
  5. SLTX 1050 Cranks but won't start
    By Mal in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 08-16-2007, 04:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •