Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    pump problems!!!

    i am swapping out the composite pump on my 03 gtx for an 04 rxp pump.
    i pressed all the new bearings and prop shaft and oil seal in but when i
    go to screw the gtx prop on when it gets to the end of the threads
    it binds up somewhere than an than the prop wont move. wtf am i missing??

  2. #2
    GTXX's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    NW, GA
    are you using the GTX pump shaft or the RXP pump shaft? are the threads the same size and the same length on the shaft?

  3. #3
    something is not seated all the way, is the bearing where it needs to be? spacer, sleeve, seals etc, snap ring goes in easy? and is the shaft all the way in?...PR...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fuel Pump Problem 4 Tec
    By JeffSki in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 02-19-2008, 01:49 PM
  2. Jet Pump problem??? I need direction
    By xxpertsonly in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 31
    Last Post: 10-14-2007, 09:59 PM
  3. 2003 GTX 4 TEC/SC pump problems
    By HD RACING in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 09-02-2007, 06:49 PM
  4. SLTX 97 Polaris,jet pump problem
    By grifter in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 10
    Last Post: 05-24-2007, 03:09 PM
  5. Pump Problem
    By njgprider in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-2006, 08:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts