Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Grand Cayman Tanny's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Cayman Islands
    Posts
    276

    Sensor starting beeping?????????

    Went out yesterday first time using 89 fuel and exaust sensor started to beep got me kinda worried but went to shore made it cool down and started to ride hard again never beep again.

    Can someone let me know if anything is wrong or shed some light why this happen?

    Thanks


  2. #2
    My son (mohawk man) jeffsntx's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Belton TX
    Posts
    2,598
    +1
    1
    Do you have a chip or resistor in it?

  3. #3
    Grand Cayman Tanny's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Cayman Islands
    Posts
    276
    I have the chip

  4. #4
    My son (mohawk man) jeffsntx's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Belton TX
    Posts
    2,598
    +1
    1
    From what I gather the 06-07's are a little testy with the chip, resistors, etc. I finally got a chance to open my 06 up this weekend and the alarm did go off. I have the sensor pluged in and just tied up out of the way. I called WFO from the water and he told me to try a 2k ohm resistor.

  5. #5
    WATER WOODY's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Minden, Nevada, United States
    Posts
    10,664
    +1
    11
    had the same thing happen.I just plugged the cat temp back in,no problems.

  6. #6
    My son (mohawk man) jeffsntx's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Belton TX
    Posts
    2,598
    +1
    1
    Quote Originally Posted by WATER WOODY View Post
    had the same thing happen.I just plugged the cat temp back in,no problems.
    I guess I should have worded my reply a little better. I had the temp sensor pluged in when the alarm went off. I am going to try to pick up a resistor this week and try it again. I will let you know what happens if I can get to the water before I go out of town.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1 long beep afterthe 2 start beeps
    By PARALAMOTO in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 05-15-2014, 05:30 PM
  2. intake air temp sensor starting to fail and what ecu does
    By VTECH.SE in forum 4-Tec Performance
    Replies: 41
    Last Post: 03-13-2014, 06:40 PM
  3. GPR Starting Beep?
    By SkiBoy720 in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 07-08-2010, 07:16 AM
  4. 2008 RXT 215 starts beeping with out key?
    By P47 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 05-26-2010, 08:34 PM
  5. How long you before you start beeping
    By Tanny in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 09-24-2007, 08:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •