Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    LAKE RIDER's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    GRANVILLE MA
    Posts
    16

    Running Rxp With Hose

    Question, When Running A Rxp [2006] With Water On, When Its On The Trailer. If You Run It To Long Will A Buzzer Go Off Or A Alarm? I Didn't Run It That Long But I Was Just Wondering ?


  2. #2
    daverxp4's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    montreal,canada
    Posts
    1,323
    Quote Originally Posted by LAKE RIDER View Post
    Question, When Running A Rxp [2006] With Water On, When Its On The Trailer. If You Run It To Long Will A Buzzer Go Off Or A Alarm? I Didn't Run It That Long But I Was Just Wondering ?
    i would think so more then 5 minutes as your ride plate is cooled by the lake water when riding only (its a radiator)

    do not run your skiwith the hose on the trailer more then 5 minutes as your carbon seal needs cooling by the lake water also.

    hope that helps

  3. #3
    Matthew K ReDevilRXP's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Lemont, IL
    Posts
    2,477
    Quote Originally Posted by daverxp4 View Post
    i would think so more then 5 minutes as your ride plate is cooled by the lake water when riding only (its a radiator)

    do not run your skiwith the hose on the trailer more then 5 minutes as your carbon seal needs cooling by the lake water also.

    hope that helps
    Ditto, And i would say if ure running it on the hose right after riding it on the lake i would not runn it longer then 2 min. Because the coolant in the engine and ride plate are allready at operating tempature. So its gona get even hotter a lot faster then it would when it completley cold.

  4. #4
    LAKE RIDER's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    GRANVILLE MA
    Posts
    16
    THANKS

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 05-24-2012, 05:46 PM
  2. Replies: 14
    Last Post: 09-03-2011, 07:14 PM
  3. problem running rxp with rrfpr
    By PTLanza in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 07-09-2011, 08:12 PM
  4. Anyone running RXP-X with C-Kit ?
    By Brad Clarke in forum 4-Tec Performance
    Replies: 42
    Last Post: 02-19-2009, 11:24 AM
  5. Ski cut off with hose running
    By super_gtx in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 08-16-2008, 04:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •