Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    5

    Display reads compmot

    Hi my display reads compmot and the red warning light flashes does anyone knows what it means?


  2. #2

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    euxton nr chorley lancashire, england
    Posts
    1,500
    +1
    1
    Quote Originally Posted by MD RACING View Post
    Hi my display reads compmot and the red warning light flashes does anyone knows what it means?
    not got the foggyest, hope someone else has had it and can put you in the picture,

  3. #3

    Alarm COMPMOT

    Quote Originally Posted by MD RACING View Post
    Hi my display reads compmot and the red warning light flashes does anyone knows what it means?
    hello, I have the same problem. In my display shows an alarm that puts COMPMOT and not what it means. Did your know the solution?

  4. #4
    hello, I have the same problem. In my display shows an alarm that puts COMPMOT and not what it means. Did your know the solution?

  5. #5
    wotxxxsd's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Orlando
    Posts
    3,928
    +1
    472
    This is something new to me...
    Hope somebody has an answer.

  6. #6

    Ayuda please

    Quote Originally Posted by wotxxxsd View Post
    This is something new to me...
    Hope somebody has an answer.
    For me that alarm is new because he had not ever seen: (

  7. #7

    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Near Vancouver, BC
    Posts
    36
    +1
    3
    Your display is set to a non-English language, right? Can you change your display to English and see what error comes up?

    Display the clock, press and hold SET for more than 2 seconds, then press MODE until you get to English, then press SET.

  8. #8
    This is how I run a jetski shop in the desert nmpeter's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Elephant Butte New Mexico
    Posts
    6,520
    +1
    1,268
    wild ass guess...check engine

  9. #9
    My display is set to Spanish. The SET and MODE buttons do not work well. I hope to find some solution

  10. #10
    wotxxxsd's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Orlando
    Posts
    3,928
    +1
    472
    You could learn Spanish...

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Changing the read outs on the Display
    By greenbrg in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 2
    Last Post: 03-06-2009, 10:39 AM
  2. Display reads 12V LOW
    By 01xdime in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 02-18-2007, 09:56 PM
  3. ROCX Members, read this!
    By Thomas in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 06-16-2005, 04:43 PM
  4. Every 4 Tec owner should read this!
    By MikeTrin in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-16-2005, 12:41 PM
  5. EVERYONE READ THIS ASAP !!!!!
    By CRAZEDRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 05-11-2005, 01:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •