Results 1 to 10 of 10

Thread: 1996 1100 zxi

  1. #1
    wavehummer's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Phila. PA 19154
    Posts
    594

    1996 1100 zxi

    anyone know where I can get a manual for this, and also what may be causing the trim to not work??


  2. #2

    manual

    This online manual might help, I printed mine out after downloading:

    http://www.mediafire.com/?4uxyzjmejvj

  3. #3
    bugeater's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Arlington, TX
    Posts
    145
    +1
    2
    I have the same problem with my 2003 zxi. Please let me know what you find. I have the service manuel on disk, but it seemed to beyond my mechanical abilities.

  4. #4
    wavehummer's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Phila. PA 19154
    Posts
    594
    I went to that link, and if I download it or just open it.. it says file damaged and can not be repaired

  5. #5
    wavehummer's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Phila. PA 19154
    Posts
    594
    the guy that owns this ski is having problems...was bogging down, replaced plugs, ran good for a lil bit, now bogging down again...looked at new plugs and the 1st one looks dark and some smoke out of that plug hole..the other two looked cleaner and no smoke..

    any ideas??

  6. #6
    axgrider73's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    2,059
    Do you have ftp capabilities with your webpage? I have the manual but it is too big to email.

  7. #7
    john zigler's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    WI
    Posts
    2,545
    +1
    33
    usually the trim system fails because of water intrusion into the box.

    take it apart and inspect. i'd bet you find everything wet and corroded. it is very common.

    zig

  8. #8
    wavehummer's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Phila. PA 19154
    Posts
    594
    Zig, its my friends ski...1st ski for him..neither of us know much about it...what box are you talking about? he ordered the manual it should be here soon, so hopefully that will help

  9. #9
    john zigler's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    WI
    Posts
    2,545
    +1
    33
    the box i am refering is on the right hand side, up near the front of the eng compartment, it is kind a "triangular egg shape" if that makes any sense.

    it houses the electrics for the trim system, and usually gets wet inside.

    zig

  10. #10
    axgrider73's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    2,059
    I have the manual. PM me if you still need it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1996 1100 ZXI spark issues
    By ryanwoodard in forum Kawasaki Projects
    Replies: 1
    Last Post: 06-15-2014, 10:08 AM
  2. How do I bypass the start button on a 1996 1100 zxi?
    By Shogun of Harlem in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 09-11-2011, 09:30 PM
  3. 1996 Kawasaki 1100 ZXI - bogs down after 10 mph
    By orlandois in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 08-01-2010, 11:46 PM
  4. 1996 Kawasaki 1100 ZXI Carburator
    By wrxman60 in forum Kawasaki Classifieds
    Replies: 3
    Last Post: 06-26-2009, 09:58 PM
  5. Parting out 1996 Kawasaski 1100 ZXI
    By freeair4me in forum Kawasaki Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 08-23-2008, 10:48 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •