Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    DAGO RACING CREW 97GPSLEEPER's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Orange, TX
    Posts
    4,228
    +1
    169

    First Ride On 97 Since Labor Day

    I finally got the double trailer finished and had both ski's on the trailer and rode both of them yesterday. The temp was 85 with low humidity, but strong crosswinds. I filled in the gaps between the intake grate & ride plate and the hull and ride plate. With the angle I have on the plate the gap is bigger and my thinking was water could be rolling off the beveled edge of the hull and catching on the squared edge of the plate. I was hoping to cure the problem I have with the rear of the ski dropping and raising back up. The result was it still does this. I am going to put a small washer under the rear bolts of the plate to see if this cures the problem. I am thinking I have just a tad too much angle.

    I had 7.5 gallons in the ski and every run was over 68 without the ride plate holes filled. The best run was 68.6 and by this time I am guessing I had 5-6 gallons of fuel. I never hit the buzzer. More testing to come in the next week or so because I am home alone (wife & baby visiting in Alabama).
    Last edited by 97GPSLEEPER; 10-23-2007 at 07:11 AM.


  2. #2

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Cypress, TX
    Posts
    130
    Where are you riding at?

  3. #3
    DAGO RACING CREW 97GPSLEEPER's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Orange, TX
    Posts
    4,228
    +1
    169
    Yesterday I rode at Taylor's Bayou (in between Winnie & Port Arthur TX.

  4. #4
    old school big raider's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    dallas,tx
    Posts
    1,423

    Thumbs up

    nice #'s -keep us posted on your testing

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. first ride on 215hp wake. what should it idle
    By spinaltapls1 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 06-01-2007, 05:04 AM
  2. First Ride On 250x Sucked!
    By fastskipper in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 39
    Last Post: 05-03-2007, 11:46 AM
  3. First ride on my 83mph 2004 RXP
    By Sundance in forum 4-Tec Performance
    Replies: 36
    Last Post: 05-01-2007, 09:48 PM
  4. Sea Doo guy's first ride on 250X
    By Alex13 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 03-12-2007, 02:16 PM
  5. My first ride on the red bull
    By The Bandit in forum 4-Tec Performance
    Replies: 21
    Last Post: 08-08-2006, 11:48 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •