Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 32
  1. #1
    V-Tec, 4-Tech that's how I roll meirvin's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Dallas/Ft Worth, Tx
    Posts
    1,514
    +1
    3

    65.7 Kinda Bummed!

    Well I am 8 hours into the break in on 05 RXP all Stock so far and today i let her go for about a minute at WOT while racing my GF Son on my GSX and GPS says only 65.7 gave it plenty of time to rise but wouldnt go further

    Sounds like I got a slow one huh some are reporting 68 all day

    Water 75
    Air 88-90
    Very slight chop
    Full Tank
    me=245lbs


    Going to fill my ride plate holes this week


  2. #2
    Moderator two2curupt's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    2,982
    +1
    41
    what are your rpms @???

  3. #3

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Hamilton, Ontario, Canada
    Posts
    556
    I am pretty sure I am in the same boat as you. I have an 04 that never gets over 65. RPM's were over 8000 prior to the ten hour. After that RPM's never go over 7600, even in cold temps. Was out yesterday. Water 52 and air 60. Still the same thing. I have checked everything I can think of. Even had the dealer replace the SC. Still no change.

  4. #4
    EZ Dock of Long Island Shibby1485's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    9,466
    +1
    3
    meirvin.... ur had a full tank, a heavy rider, hot temps... u can't expect 68, 69, 70 with those parameters

    how is your oil level? have u checked it? and what were ur RPMs?

  5. #5
    V-Tec, 4-Tech that's how I roll meirvin's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Dallas/Ft Worth, Tx
    Posts
    1,514
    +1
    3
    Sorry RPMs were like 7800-7850

  6. #6
    HOSS's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kenner, LA
    Posts
    4,700
    +1
    21
    The charger clutch is gone.

  7. #7
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    34,997
    +1
    1,903
    LOL! your clutch is fine. If it was gone you would be at 6200 RPM's

    Give it until your ski has 10+ hours on it and then see if your RPM's come up.

  8. #8
    Quote Originally Posted by Green Hulk
    LOL! your clutch is fine. If it was gone you would be at 6200 RPM's

    Give it until your ski has 10+ hours on it and then see if your RPM's come up.
    Jerry, are you thinking time delayed rpm limits with hours used?...know what I mean?

  9. #9
    GTXX's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    NW, GA
    Posts
    1,776
    my 06 would spin 7960-7980 at 3hrs. don't know if there's much to the limited rpm thing...

  10. #10
    Quote Originally Posted by GTXX
    my 06 would spin 7960-7980 at 3hrs. don't know if there's much to the limited rpm thing...
    I`m just asking bc I was told the newer ecu`s have time delayed rpm limits as you reach the 10 hour service interval.

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. What kinda style do you have when you tow your ski?
    By J3ff in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 63
    Last Post: 10-05-2006, 10:58 PM
  2. RR CAM WHAT KINDA SPEEDS DID YOU GAIN?
    By beachboy66 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 14
    Last Post: 06-14-2006, 11:54 PM
  3. What kinda vest to get??
    By TroyRXP15 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 01-13-2006, 03:40 PM
  4. What kinda rate did you guys get on your skis.
    By beachboy66 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-13-2006, 12:14 AM
  5. engine kinda died on me
    By jungo in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2005, 11:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •