Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    95 ZXI 900 No Spark

    Hello All,

    Maybe someone can help me out. I am looking at a 1995 ZXI 900 for sale. The owner says it does not run do to no spark, he bought it that way and it has never made the water since he owned it. He says he replaced the elctronics module with a known good one and still no spark. Replaced the stator, got spark, ran and then cut out. Again no spark. I am not fimilar with the Kaw's (own seadoo and yamaha) anything obvious (grounds, rectifiers, overheat cutoffs, ect ect) or indiginous to this model I should look at to check.

    He wants $400.00 and the ski is cosmetically very good, just don't want to get involved with a headache and $1000's to repair it.

    Any opinions would be great,
    Thanks in advance,

  2. #2
    axgrider73's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Southeast Ohio
    Speedy, welcome to the Green Hulk Forums!!!

    I would check out the engine REALLY good to make sure that there are no other issues to deal with after the no spark problem is solved. Sounds like a possible bad stator or loose connector. Have you checked all of the fuses?

  3. #3
    john zigler's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    i have good electrics here if you buy this and need them. ( stator oil assy, with cover, elect box, ect.

    send me an email if i can help out at all.

  4. #4
    Thanks for the info, and I will keep those parts in mind if i buy it. I can't really check to much being i don't own it yet. Just hesitant on buying a ski that doesn't run, though I do like this model.

    Thanks again,

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Spark plug gap for 95 ZXI 900?
    By MalcolmV8 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 08-02-2013, 05:04 PM
  2. another ZXI 900 no spark thread. plz help. im lost
    By joecini86 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 06-12-2013, 07:52 PM
  3. 1996 ZXI 900 cranks but no spark
    By dmassey88 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 03-12-2012, 08:08 PM
  4. zxi 900 no spark??
    By mr_3_0_5 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-01-2008, 10:03 PM
  5. need info about the zxi 900 kawasaki
    By slamcharger in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-31-2006, 06:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts