Results 1 to 10 of 10
  1. #1

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Augusta GA
    Posts
    720

    Rotax ECU Reprograming

    Can the Rotax ECU be reprogramed? I have taken one off my 04 RXP http://www.4-tecperformance.com/inde...roducts_id=284
    Last edited by Jrsrxp; 01-11-2008 at 06:16 PM.


  2. #2
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    36,398
    +1
    2,524
    as in having the TPS reset so you can install it on another ski? Yes, but it has to be sent to Rotax Racing in Austria.

  3. #3

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Augusta GA
    Posts
    720
    Quote Originally Posted by Green Hulk View Post
    as in having the TPS reset so you can install it on another ski? Yes, but it has to be sent to Rotax Racing in Austria.
    At what $ may not be worth it.

  4. #4
    CC Racer kenshin89's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    VA
    Posts
    2,902
    +1
    2
    Just curious, are you thinking about taking the RR off your '04 and put it on the RXP-X?

  5. #5

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Augusta GA
    Posts
    720
    Quote Originally Posted by kenshin89 View Post
    Just curious, are you thinking about taking the RR off your '04 and put it on the RXP-X?
    I had taken it off back in Sep. when I was going to sell it and now with the new rule change I can run the 04 in the Lite class. So it was just sitting on my work bench. i had a nother buddy that had an rxp and also asked if it could be reprogramed. Also with the new ski i can do little get it even better.

  6. #6
    CC Racer kenshin89's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    VA
    Posts
    2,902
    +1
    2
    I'm pretty sure you could still use the ecu on your 04 in lites by what IJSBA says. I wonder if the APBA will follow with the same rule changes and classes that the IJSBA made.

  7. #7

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Augusta GA
    Posts
    720
    Scott great racing in Nashville. I only finished 9th, I guess getting kicked off twice had some reason for that LOL

  8. #8
    CC Racer kenshin89's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    VA
    Posts
    2,902
    +1
    2
    thanks. I got pitched off my boat out at WF in Novice Stock on the outsplit on the start in moto 1. Got back on and my goggles lens was just hanging off and I almost lost my contacts and by the time I got back on my ski and got on the front stretch the leaders were on the back stretch. What sucked was the whole time water hitting my face my contacts wouldnt adjust back so it was ahrd to see. I ended up just dropping out of stock because I didnt want to risk losing my contacts when I had another race coming up very soon.

  9. #9
    ROTAX RACING performance
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    sweden
    Posts
    1,462
    +1
    17
    we can reset the ROTAX RACING ECU at the factory cost are 80,- USD

  10. #10
    when will the rotax racing ecu for the rxp-x come out. whats the stock ecu in the rxp-x rev limit

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. RIVA V ROTAX ECU for a b-kit
    By idizzy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 102
    Last Post: 04-29-2007, 08:19 PM
  2. Who's running a Riva S3 supercharger & Rotax Ecu?
    By Mark S in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 04-12-2007, 08:28 PM
  3. Rotax ECU dealers in europe?
    By jesperducati in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 07-01-2006, 03:01 AM
  4. Rotax Ecu Antitheft?
    By jesperducati in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 06-28-2006, 07:56 AM
  5. Riva Stage II w/ Rotax ECU
    By INDY27 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 38
    Last Post: 04-10-2006, 10:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •