Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    800AMSOIL4U's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Morgan Hill, CA
    Posts
    5,024
    +1
    132

    Polaris MSX 140 Project

    I have a lot of work to get this back up and running. Nothing a little fiberglass repair can't fix.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Polaris msx 140.jpg 
Views:	1927 
Size:	53.5 KB 
ID:	53155   Click image for larger version. 

Name:	polaris msx 140 2.jpg 
Views:	265 
Size:	66.5 KB 
ID:	53156   Click image for larger version. 

Name:	polaris msx 140 4.jpg 
Views:	1005 
Size:	70.4 KB 
ID:	53157   Click image for larger version. 

Name:	polaris msx 140 5.jpg 
Views:	1318 
Size:	59.0 KB 
ID:	53158  


  2. #2
    What the heck happened to that thing?

  3. #3
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,599
    +1
    1,276

    Chargers icons have replaced some similie icons

    Quote Originally Posted by 800AMSOIL4U View Post
    Is it just me, or do other people have the same large icons showing up instead of some of the normal smilies?

    When I am creating a new post, there are now two Chargers images in MY smilie icon list.

    Did someone mess with the master list, thinking they were only affecting their own icons?



  4. #4
    axgrider73's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    2,059
    I have a spare roll of duct tape if you need any extra.

  5. #5
    Hydrotoys's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    16,712
    +1
    85
    See my siggy.

  6. #6
    WATER WOODY's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Minden, Nevada, United States
    Posts
    10,664
    +1
    11
    Quote Originally Posted by axgrider73 View Post
    I have a spare roll of duct tape if you need any extra.
    So does Mark..

  7. #7
    Bing-A-Ding-Ding-Ding, Brrrrrap! Brrrrrrrrrap!!! Polaris_Nut#1's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pittsfield, MA
    Posts
    3,350
    +1
    26
    YIKES! Good Luck with that.

  8. #8
    800AMSOIL4U's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Morgan Hill, CA
    Posts
    5,024
    +1
    132
    Quote Originally Posted by Polaris_Nut#1 View Post
    YIKES! Good Luck with that.
    Al said he can fix it.

  9. #9
    Dazz67's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Safety Bay......Ozland
    Posts
    182
    that's either
    fallen off the back of a truck
    been dragged along the road by a truck
    or run over by a truck
    .
    either way
    it looks trucked
    .
    .
    .
    wanna see pics of this re-build
    your kidding right

  10. #10
    PolarisNut's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Lower Michigan
    Posts
    1,809
    Did Al let his plumber friend borrow the MSX?

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. newbie Polaris MSX 140 HO
    By eNILE8 in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 49
    Last Post: 03-11-2008, 11:05 AM
  2. 2003 polaris MSX 140 problem - need help
    By orrjoe in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-25-2007, 01:41 PM
  3. 03 Polaris MSX 140 Limp Mode Problem
    By sbquality in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-28-2007, 10:32 AM
  4. Fried Electrical Polaris MSX 140
    By H20Carver in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 06-21-2007, 12:32 PM
  5. Limp Mode H2O Temp Sensor Polaris MSX 140
    By H20Carver in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 06-19-2007, 04:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •